Werkwijze

Werkwijze

Resultaat & Borging

Marketing & verkoop, werving & selectie, mediation & conflictbemiddeling: heel diverse werkgebieden, maar &Arentsen verbindt ze door een vaste visie en beproefde manier van werken. Daarbij is de “&” de kern van de zaak. Ik zoek de verbinding, het partnerschap en de samenwerking op. Vanuit mijn ervaring en methodische onderbouwing schep ik de voorwaarden waarbinnen u resultaten boekt, of dat nu goede verkoopresultaten, tevreden medewerkers, of vakkundig opgeloste conflicten zijn. Ik werk met u samen om u de touwtjes (weer) stevig in handen te geven. Zo bereiken we de borging waardoor ik me zo snel mogelijk weer naar de achtergrond kan verplaatsen.

Direct & Transparant

&Arentsen windt er geen doekjes om. Ik werk graag zo direct en zo transparant mogelijk. Geen verborgen agenda’s of onuitgesproken aannames: alles komt openlijk op tafel. Zo zorgen we voor klinkende resultaten in trajecten die echt ergens toe leiden, binnen een kort en haalbaar tijdsbestek. Direct zijn betekent ook confronteren: uw blinde vlekken blijven bestaan zolang u daar niet op wordt gewezen. Daar ligt ook een belangrijke meerwaarde van &Arentsen. Als extern specialist ben ik onafhankelijk genoeg om kritische vragen te stellen. Met constructieve feedback en confronterende vragen stuur ik u in de richting van vervolgstappen waar u zelf wellicht nooit aan zou hebben gedacht.

Duidelijk & Overzichtelijk

Een traject met &Arentsen heeft een duidelijk begin- en eindpunt. Ik ga eerst met u in gesprek om de vraag en de situatie te analyseren. Hebben we dit vertrekpunt helder, dan stellen we gezamenlijk de (vervolg) stappen vast. Bij zo’n concreet plan horen stappen die u de borging geven om zelfstandig verder te gaan. Lukt dat, dan scheiden daar onze wegen. Is er meer nodig, dan stellen we samen een helder omschreven vervolg samen. Duidelijk en overzichtelijk, direct en transparant: zo halen we samen het beste uit uw doelen: u &Arentsen. .

Contact

Stel direct uw vraag