Over &Arentsen

Over &Arentsen

U &Arentsen

&Arentsen begint niet voor niets met “&”: de kracht schuilt in partnerschap. Mijn specialismes op het gebied van marketing & verkoop, werving & selectie en mediation komen het best tot uiting in een open, eerlijke samenwerking. Professionaliteit en menselijkheid vormen de basis. Ik wil weten wie u bent en wat u drijft. Van daaruit focussen we op de beste manier om u de middelen in handen te geven om uw doel te bereiken, of dat nu een hogere omzet is, een nieuwe collega, of de oplossing van een vastgelopen conflict.

Praktisch & Professioneel

Samen zetten we de stappen die de meeste waarde toevoegen: aan uw marketing en verkoop, uw personeel, of aan uw conflictoplossing. Ik begeleid, schep voorwaarden en zorg voor borging, zodat ik snel weer naar de achtergrond kan verdwijnen. Geen slepende processen dus, geen vuistdikke rapportages en geen oeverloos gepraat, maar concrete stappen met solide resultaten. Ik werk vanuit het principe van borging: ik geef u de middelen en vaardigheden in handen om zelf resultaten te boeken, zodat u zelf weer aan het stuur kan staan. Dat bedoel ik met praktisch & professioneel. Ook dat is een belangrijke “&”: wederzijds begrip over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

& nu aan de slag!

De eerste stap is vaak de moeilijkste, maar tegelijk de belangrijkste stap om te zetten. Ik bespreek graag persoonlijk wat &Arentsen voor u kan betekenen. Dat kan natuurlijk telefonisch, maar ik kom ook met plezier bij u langs om de sfeer van uw bedrijf vast te kunnen proeven en die mee te nemen in mijn analyse. Als er een klik is gaan we samen aan de slag – u &Arentsen!

Contact

Stel direct uw vraag