Vacature Werkvoorbereider / tekenaar

Vacature Werkvoorbereider / tekenaar

[xyz-ihs snippet=”contactButton”] vacature

Ben jij klaar voor een uitdagende functie als werkvoorbereider/tekenaar bij SFS Benelux? Het wordt jouw taak om te zorgen voor de juiste tekeningen, bestellingen en documenten voor uitvoering en oplevering van de ontvangen opdracht. Gaat jouw bouwkundig hart hier sneller van kloppen? Kunnen wij vertrouwen op jouw frisse blik en ‘Yes, we can!’ houding om projecten tot een goed einde te brengen? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken?

SFS Benelux is een onderneming van de multinational SFS Group. Dit van oorsprong Zwitserse bedrijf is een wereldwijd toonaangevende leverancier van mechanische bevestigingssystemen, assemblages, precisie gegoten onderdelen en logistieke oplossingen. SFS Benelux richt zich voornamelijk op de gevelmarkt en valbeveiligingssystemen. Naast producent wordt SFS Benelux steeds meer gezien als strategisch partner die samen met zijn klant op zoek gaat naar de slimste en meest duurzame oplossing!

Waarom deze vacature?

Vanwege de aanhoudende vraag om ondersteuning in gevelprojecten en om te voldoen aan de gewenste service richting onze klanten, gaan wij ons team uitbreiden!

Waar kom jij iedere ochtend je bed voor uit?

• Omzetten van opdracht van de klant naar een order voor uitvoering

• Bewaken van de gegevensverstrekking van de klant

• Zoeken en inkopen van de juiste materialen

• Bijhouden en klaarmaken van projectdocumentatie voor de klant

• Contact houden tussen opdrachtgevers en leveranciers (intern en extern).

• Fungeren als aanspreekpunt voor klant (intern en extern)

• Opstellen van offertes in samenwerking met sales en productmanager.

SFS Benelux biedt jou:

• Een uitdagende fulltime functie met voldoende vrijheid binnen een verantwoordelijke rol.

• Een hecht team van enthousiaste, jonge en ervaren collega’s met een goede balans tussen in- en ontspanning. De actieve Personeelsvereniging organiseert veel gezellige activiteiten zoals de wekelijkse VRIJ-MI-BO, leuke BBQ’s en ieder jaar een spetterend Kerstfeest.

• Je maakt onderdeel uit van een financieel zeer gezonde en snelgroeiende organisatie die zich kenmerkt door veel intern specialisme.

• Prettige en een informele werksfeer waarin jij jezelf mag zijn!

Herken jij jezelf hier helemaal in?

Met een succesvol afgeronde MBO of HBO Bouwkunde opleiding (of WTB) ben jij die echte zelfstarter! Jouw passie voor techniek maakt dat je gedreven en gemotiveerd bent waardoor collega’s, klanten en leveranciers graag contact met je hebben. Met een positief kritische blik sta jij je mannetje in de bouwwereld. Ervaring met Autocad is een must en een achtergrond in de gevelbranche is een grote pre!

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en kun jij je helemaal vinden in het profiel? Stuur dan je CV en je sollicitatiebrief digitaal naar Hans Arentsen (www.enarentsen.nl) 06-53429061.

[xyz-ihs snippet=”contact”]

Contact

Stel direct uw vraag