Vacature Productmanager plat dak systemen

Vacature Productmanager plat dak systemen

[xyz-ihs snippet=”contactButton”] vacature

‘Teamwork makes the dream work’

Kun jij je helemaal vinden in bovenstaande quote? Wij ook! Ons Guardian team bestaat uit jonge en ervaren medewerkers die elkaar versterken. Mensen die hart hebben voor onze snelgroeiende onderneming, voor ons team en onze missie. Samen willen we de beste en meest innovatieve systemen voor de bouw bieden en servicen. Vanwege de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een:

Gedreven en ervaren Productmanager Plat Dak Systemen

Jij zoekt: een baan waarin jij zelfstandig werkt in een uitdagende, dynamische en internationale omgeving? Dan is deze functie iets voor jou.

Waar kom je te werken?

Guardian is een snelgroeiende onderneming. Guardian produceert bevestigingsmaterialen voor platte daken. Maar we doen meer. Guardian verbindt marktpartners, expertise én producten aan vraagstukken uit de markt. Guardian is gevestigd in Helmond en is onderdeel van multinational SFS te Zwitserland. Topkwaliteit producten, service op maat, innovatie en flexibiliteit zijn de belangrijkste pijlers voor ons succes

Wat doe je als productmanager?

Wij zijn op zoek naar een productmanager die zich gaat focussen op plat dak systemen. Je gaat werken binnen een team waarin jij een belangrijke bijdrage gaat leveren om dit business segment naar het volgende niveau te tillen. Dit doe je met nationaal en internationale collega’s en partners. De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit: marktonderzoek, het opstellen en beheren van ontwerptekeningen, het maken van calculaties, projectplanning, assortimentsbeheer, producttrainingen, begeleiden van windkisttesten en het opstellen en onderhouden van de productdocumentatie. Je ontwikkelt je tot een vraagbaak en adviseur voor nationale en internationale klanten. Daarnaast zorg je ervoor volledig op de hoogte te zijn en te blijven van alle wet- en regelgeving en certificeringen in ons marktsegment. Wij bieden jou de mogelijkheid om zowel intern als extern de benodigde trainingen en opleidingen te volgen.

Herken jij je hier helemaal in?

• HBO werk- of denkniveau verkregen door opleiding of ervaring (werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, bouwkunde);

• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Duitse en/of Franse taal is een pré;

• Je hebt ervaring met technische tekensoftware, bijvoorbeeld Autocad;

• Je bent leergiering, pro-actief en communicatief sterk;

• Je bent pragmatisch, slagvaardig en een echte doener;

• Je bent klantgericht en creatief in het vinden van oplossingen.

• Je bent stressbestendig en resultaatgericht;

• Last but not least: je werkt graag in een enthousiast en gedreven team.

Wij bieden je een salaris dat past bij de functie, opleiding en ervaring én bovenal een uitdagende en zelfstandige baan in een internationale en dynamische omgeving, met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en kun jij je helemaal vinden in het profiel? Stuur dan je CV en je sollicitatiebrief digitaal naar Hans Arentsen (www.enarentsen.nl) 06-53429061.

[xyz-ihs snippet=”contact”]

Contact

Stel direct uw vraag