Werving & Selectie

Werving & Selectie

[xyz-ihs snippet=”contactButton”]

Werving & Selectie

Het vinden van precies de juiste persoon voor uw specifieke vacature is niet alleen een vak, maar ook een kunst. De sleepnet-benadering van een uitzendbureau en de jachtige speurtocht van een recruiter of headhunter zetten allebei te veel druk op de procedure om echt de juiste mensen te vinden, te beoordelen en aan het werk te krijgen. In plaats daarvan kiest &Arentsen een zorgvuldige en persoonlijke route. Ik werk exclusief en specifiek voor u door tot ik de beste drie kandidaten persoonlijk aan u kan voorstellen. Ik begin de zoektocht via LinkedIn, waarbij ik met een slimme selectie zoekwoorden aan het werk ga. Na een telefonisch onderhoud met geselecteerde kandidaten wordt er een face to face intakegesprek gepland. Bij een “GO” zal er een gedragsanalyse en drijfverentest worden afgenomen. Uit de resultaten stel ik voor u een op maat toegesneden coaching plan op, voor een soepele start die aansluit op de persoonlijkheid van uw kandidaat. Ook na de werving en plaatsing zal &Arentsen contact houden met zowel de kandidaat als met u. In het besproken traject zitten ook drie coaching sessies inbegrepen. Die zorgvuldige benadering kost misschien tijd, maar deze investering loont de moeite door de inhoudelijke en persoonlijke diepgang van de selectieprocedure. Met &Arentsen heeft u binnen een paar maanden de beste vakkrachten aan boord die u zich maar kunt wensen.

Grondig & Persoonlijk

Als theoretisch kader pas ik het beproefde DISQ-model toe, maar theoretische modellen zijn er om te overstijgen. Vanuit de wetenschappelijk bewezen waarde van DISQ ga ik mijn inschatting van uw kandidaten grondig toetsen aan de werkelijkheid. De dialoog is open, helder en to the point. Ik ga niet alleen in op de persoon die tegenover me zit, maar ook op haar of zijn motieven en ambitie. Ik ga lastige vragen niet uit de weg, want eerlijke confrontatie geeft een dieper inzicht dan vriendelijk om de hete brij heen draaien. Zo weten we allemaal zeker dat de match helemaal goed is, of niet wat u zoekt. Met deze visie ga ik door tot ik de perfecte kandidaten aan u voor kan stellen.

Vast & Zeker

Goed personeel is een kostbaar goed; iets om lang vast te willen houden. Daarom is &Arentsen persoonlijke werving en selectie gericht op de lange termijn. Misschien heeft u de oplossing niet meteen morgen in huis, maar als het u echt iets waard is om de perfecte professional binnen te slepen, dan is mijn benadering absoluut de moeite waard. De meerwaarde van uw kandidaten schuilt in duurzame kwaliteit en echte loyaliteit als onderdeel van de ambities: vast en zeker geworven voor een langdurige toekomstige samenwerking.

[xyz-ihs snippet=”contact”]

Contact

Stel direct uw vraag