Verkoop & Marketing

Verkoop & Marketing

Verkoop & Marketing

Als het gaat om het verkopen van een goed product, een slimme dienst, of een sterke service, dan is het zaak om die verkoop op een authentieke en intrinsiek gemotiveerde manier aan te pakken. Nog belangrijker is het vinden van verkoop & marketting technieken die passen bij uw klanten, maar ook bij u als ondernemer – en als mens. Marketeers zijn er genoeg; verkopers ook, maar beide vakgebieden tegelijk beheersen maar weinig mensen. Ik leer u te denken en te handelen vanuit de drive om te verkopen, maar ook vanuit de manier waarop uw toekomstige klanten denken en beslissingen nemen. Met dat brede perspectief gaan we aan de slag om u zo snel mogelijk de verkoop & marketingtouwtjes helemaal in eigen handen te geven.

Persoonlijk & pakkend

Ik help en begeleid u bij het bepalen van de specifieke marketing en verkoop die bij u past. Dat betekent ook een diep begrip kweken van uw klanten: waarom kopen zij wel of juist niet uw producten en diensten? Ik werk vanuit een basis van tientallen jaren praktische ervaring binnen grote en kleinere bedrijven, de Hogeschool Arnhem Nijmegen en het NIMA. Deze ervaring combineer ik met een persoonlijke benadering die garandeert dat de aanpak werkt voor u: specifiek op maat en met aandacht voor uw unieke werkwijze.

Geborgd & concreet

Met een schat aan vakkennis en diep inzicht in menselijke consumenten (zakelijke) drijfveren op zak is het niet nodig om vooraf met een vastomlijnd plan te gaan werken. Mijn werkwijze berust niet op stroeve protocollen, maar wel op borging. Dat houdt in dat ik er steeds op let dat u zelf kunt handelen vanuit de kennis die ik aandraag. Zo maak ik mezelf in no-time overbodig en verdwijn ik weer naar de achtergrond. Mijn doel is u als ondernemer de tools in handen te geven waarmee u zo snel mogelijk zelf de touwtjes stevig in handen kunt nemen. Zo zorgen we ervoor dat u met snelle concrete resultaten zelf uw sales en marketing kunt blijven ontwikkelen, op een krachtige manier die u op het lijf geschreven is.

Contact

Stel direct uw vraag